Restaurant Hanoi
Classensgade 5
2100 København Ø
Lukket
70 min.
Fra 69,00
2%
Bedømmelse
Restauranten er lukket, men du kan altid forudbestille mad til en anden dag.
Menuer
Menu A(nok til 1-2 personer)
2 stk.ChaGio; Hjemmelavede vietnamesiske forårsruller med svinekød
2 stk. Honning- og hvidløgsmarinerede kyllingevinger
2 stk. Sprøde wanton’er med svinekød
2 stk. Hjemmelavede indbagt krabbekød
1 x Lynstegt kylling med friske grøntsager og cashewnødder
(alle retter med tilhørende ris, salat, krydderurter og saucer)
Menu B(nok til 3-4 per.)
4 stk.ChaGio; Hjemmelavede vietnamesiske forårsruller med svinekød
2 stk.Goi Cuon; friskrullede sommerruller med svinekød og tigerrejer
4 stk.Honning- og hvidløgsmarinerede kyllingevinger
4 stk. Sprøde wanton’er med svinekød
4 stk. ”Krabbeklør”
4 stk. Sprøde panerede tigerrejer
4 stk.Hjemmelavede indbagt krabbekød
(alle retter med tilhørende salat, krydderurter og saucer)
Menu C(nok til 2-3 personer)
3 stk.ChaGio; Hjemmelavede vietnamesiske forårsruller med svinekød
3 stk.Sprøde wanton’er med svinekød
3 stk. ”Krabbeklør”
3 stk.Sprøde panerede tigerrejer
1 x Kyllingeragout med friske grøntsager, basilikum i karrysauce
1 x Lynstegt oksekød med friske grøntsager, citrongræs og chili
(alle retter med tilhørende ris, salat, krydderurter og saucer)
Menu D(nok til 3-4 personer)
2 stk.Goi Cuon; friskrullede sommerruller med svinekød og tigerrejer
4 stk. Sprøde panerede tigerrejer
4 stk. Hjemmelavede indbagt krabbekød
1 x Bun Thit Nuoung; Risnudler med lynstegt oksekød og løg
1 xLynstegtkylling?med friskeananas, agurkerogspringløgitomatsauce
1 x Lynstegte storrejer med friske grøntsager, citrongræs og chili
(alle retter med tilhørende ris, salat, krydderurter og saucer)

A la carte
26. Sauteret kylling
med hvidløg og ingefær
27. Sauteret kylling
med citrongræs og chili
28. Lynstegt kylling
med ingefær og forårsløg
28A. Lynstegt kylling
med sorte bønner, chili og friske grøntsager
29. Lynstegt kylling
med friske ananas, agurker og springløg i tomatsauce
30. Lynstegt kylling
med friske grøntsager og cashewnødder
30A. Lynstegt kylling
108,00
med citrongræs, basilikum, chili og friske grøntsager
Denne menu tilhørerAntal
31. Kyllingeragout
med grøntsager og basilikum i karrysauce
32. Lynstegt and
med citrongræs, basilikum, chili og friske grøntsager
33. Lynstegt and
med friske ananas og friske grøntsager i tomatsauce
34. Lynstegt oksekød
med friske grøntsager og cashewnødder
35. Lynstegt oksekød
med friske ananas, agurker og springløg i tomatsauce
36. Lynstegt oksekød
med citrongræs, basilikum, chili og friske grøntsager
37. Lynstegt oksekød
med sorte bønner, chili og friske grøntsager
37A. Stegt oksekød
med grøntsager og basilikum i karrysauce
38. Stegte storrejer
med forårsløg i hummersauce
38A. Stegte storrejer
med ingefær og forårsløg
39. Stegte storrejer
med friske ananas og friske grøntsager i stærk tomatsauce
39A. Stegte storrejer
med sorte bønner, chili og friske grøntsager
40. Lynstegte storrejer
med friske grøntsager i karrysauce
40A. Lynstegte storrejer
med citrongræs, basilikum, chili og friske grøntsager
41. Paneret laks
med citrongræs, basilikum, chili og friske grøntsager
42. Paneret laks
med friske ananas i tomatsauce
43. Paneret laks
med friske grøntsager og basilikum i karrysauce
44. Stegte blæksprutter
med friske grøntsager, basilikum og chili
45. Stegte blæksprutter
med sorte bønner, chili og friske grøntsager
46. Seafood Deluxe
stegte storrejer, laks og blæksprutter med friske grøntsager og stegte tofu

Vietnamesiske specialiteter - Bún Thit Nuóng
17. Risnudler med grillet oksekød
serveres med salat og let krydret fiskesauce
18. Grillet oksekød på spyd
med risnudler, tilbehør, let krydret fiskesauce og rispapir
19. Risnudler med vietnamesiske forårsruller
serveres med salat og let krydret fiskesauce
20. Risnudler med grillet svinekød & vietnamesiske forårsruller
severes med salat og let krydret fiskesauce
21. Risnudler med lynstegt kylling og citrongræs
serveres med salat og let krydret fiskesauce
22. Risnudler med lynstegt oksekød og lød
serveres med salat og let krydret fiskesauce

Vietnamesiske specialiteter - Goi ngó Sen
24. Lotusstilksalat
med kogte storrejer, svinekød og krydderurter Serveres med rejechips
25. Lotusstilksalat
med grillet oksefilet Serveres med rejechips

Vegetar Retter
54. Stegte tofu
med friske grøntsager
55. Stegte tofu
med friske grøntsager i karrysauce
56. Stegt vegetar-and
med friske grøntsager
57. Stegte silkeærter
og bønnespirer

Forretter
1. Tamarind suppe
med tigerrejer, frisk ananas og tomat
2. Wanton suppe
svinefars i svøb
3. Vietnamesisk
kød- og rejebollesuppe
4. Oksekød suppe
med oksefilet og grøntsager
5. Seafood suppe
med rejer, krabbekød, blæksprutte og asparges
6. Chà Giò
hjemmelavede vietnamesiske forårsruller med svinekød Serveres med iceberg, mynteblad og let krydret fiskesauce
7. Gôi Cuõn
hjemmelavede vietnamesiske sommerruller med storrejer og svinekød
Serveres med bønnesauce og ristede jordnødder (2 stk.)
8. Honning- og hvidløgsmarinerede kyllingevinger
med salat og sursød-sauce (4 stk.)
9. Sprøde Wanton
med salat og sursød-sauce (4 stk.)
9A. Krabbeklør
med salat og sursød-sauce (4 stk.)
10. Sprøde tigerrejer
med salat og sursød-sauce (4 stk.)
10A. Chà Gua
Hjemmelavet indbagt krabbekød med salat og sursød-sauce (4 stk.)

Stegte ris
47. Stegte ris
med vietnamesiske pølser, BBQ svinekød og små rejer
48. Stegte ris
med kongerejer og grøntsager

Stegte nudler
49. Stegte ægnudler
med BBQ svinekød
50. Stegte ægnudler
med tofu og grøntsager (vegetar-ret)
51. Stegte ægnudler
med kylling, oksekød, rejer og grøntsager
52. Stegte risnudler
med oksekød og grøntsager
53. Stegte risnudler
med kongerejer og grøntsager

Tilbehør
58. Tilbehør


Om e-takeaway Kontakt Handelsbetingelser pizza.dk
Natur Energi DIBS Beeptify